За Нас

 Търговия на едро с пижами , нощници и бельо. Димитровград

 

PinkAngel предлага над 200 практични и висококаческвени дамски, мъжки и детски пижами, внос от Турция, изработени от различни видове трикотажни платове като памук, ватиран памук, плюш, велсофт, памук-ликра, вискоза, хавлия и други в зависимост от сезона.Погрижили сме се за хората от всички възрасти.
Тук ще откриете детско, дамско, мъжко бельо, тениски, пижами, съчетани с модните тенденции и широка гама от цветове и размери.
Оригиналните дизайнерски решения са подпомогнати от умелото съчетание на цветове, щампи, бродерия Всеки модел се предлага в различни цветове и размери.

 

Димитровград Неделен Пазар “СЕКТОР Ж-2” №44-45,№64
Запитвания на тел. 0896/73-11-52

Контакти

0896/73-11-52
0886/77-97-08
INFO@PINKANGEL.BG

Facebook

Информация

Търговия на едро с пижами , нощници и бельо. Димитровград Неделен Пазар “СЕКТОР Ж-2” №44-45,№64 Запитвания на тел. 0896731152 PinkAngel предлага над 200 практични и висококаческвени дамски, мъжки и детски пижами, изработени от различни видове трикотажни платове като памук, ватиран памук, плюш, велсофт, памук-ликра, вискоза, хавлия и други в зависимост от сезона.Погрижили сме се за хората от всички възрасти. Тук ще откриете детско, дамско, мъжко бельо, тениски, пижами, съчетани с модните тенденции и широка гама от цветове и размери. Оригиналните дизайнерски решения са подпомогнати от умелото съчетание на цветове, щампи, бродерия Всеки модел се предлага в различни цветове и размери.